‘The Good Fight’ primeşte sezonul 3

Ajuns apropae de finalul sezonului secund şi plin de controverse şi atacuri la adresa actualei administraţii prezidenţiale a Statelor Unite ale Americii, cei de la CBS All Access nu întârzie cu o reînnoire, comandând noi episoade petru The Good Fight, spin-offul The Good Wife.

The Good Fight este prima dramă originală a platformei de streaming CBS All Access, portofoliul fiind continuat cu Star Trek Discovery şi No Activity, de asemenea reînnoite. Noi proiecte urmează a li se alătura din această vară.

Descriere: La un an distanţă de la evenimentele din finalul The Good Wife, noua serie are în centru consecinţele unui scandal financiar, o înşelătorie care distruge reputaţia Maiei, o tânără avocată şi îi lasă mentorul, pe Diane Lockhart, fără niciun ban. Neavând capital pentru Lockhart & Lee, cele două i se vor alătura Luccăi Quinn la unul din cele mai prestigioase birouri de avocatură din Chicago. Mai multe informatii, aici.

Sezonul 2 se va încheia pe 27 mai. Serialul poate fi vizionat pe platforma online HBO Go, noi episoade fiind încărcate săptămânal, la câteva ore de la difuzarea lor în US.


-Julie McNamara, EVP, Original Content, CBS All Access:
“The Good Fight is a perfect example of what we strive for a CBS All Access original series to be: thought-provoking, boundary-pushing and, most of all, incredibly entertaining. We can’t wait to see what Robert and Michelle King, their creative team and the incomparable cast will bring to audiences in season three.”

Sursa

4 thoughts on “‘The Good Fight’ primeşte sezonul 3

  1. Mi-a plăcut mai mult sezonul 1, acum au dat-o prea mult cu Trump și politică. Știam de partea cui sunt soții King, dar e prea enervant să dai în Trump cu orice ocazie. Până și numele episoadelor din sezonul 2 sunt despre Trump, de câte zile e la Casa Albă. Și lipsa de un subiect principal clar din sezonul 2 mi se pare tot un minus. Dar tot voi aștepta nerăbdător noile episoade.

    Like

    1. La ei aspectul politic e cum era HBO cu True Blood si sexul. Daca putem, why not. Asa si ei, sunt pe platforma nu au nicio regula si cred ca asa refuleaza intreg CBS-ul nu doar sotii King. :p

      Like

      1. Mda, dar măcar sexul e un subiect mondial, spre deosebire de Trump, chiar dacă e președintele celei mai mărețe țări din lume. Asta nu înseamnă că scenele de sex băgate din burtă, doar pentru că-și permit, nu mă deranjau. Poate prefer să fac altceva în locul celor 5 minute de sex pe episod. 😆

        Like

      2. Da… mare greseala a celor de la cable/streaming este ca nu stiu exact cand se ajunge la saturatie. Da, puteti, o faceti dar cu masura. Aici majoritatea au o problema.

        Like

Leave a comment