Arrow: cine ne spune la revedere în sezonul 7

După plecarea Willei Holland şi revenirea lui Colton Haynes, noi schimbări se întrevăd la orizont pentru recentul anunţatul sezon 7, plecarea unui alt actor veteran fiind anunţată în această după-amiază. Mai precis este vorba de Paul Blackthorne, actorul cel care l-a interpretat în ultimele şase sezoane pe Quentin Lance, provocările profesionale, personale şi familiale nefiind necunoscute acestui personaj.

Fără alte informaţii comunicate de către cei de la The CW, se pare că acesta se va retrage din postura de series regular, actorul putând să mai revină cu statut de guest star asemeni foştilor săi colegi de platou.

Sezonul curent se va finaliza pe 17 mai, în aceeaşi zi cu panelul postului la UpFronts, eveniment în cadrul căruia vor fi anunţate noilor titluri şi grila de toamnă The CW. Cinci sezoane din Arrow pot fi vizionate pe Netflix România.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea noi informaţii 

Sursa

4 thoughts on “Arrow: cine ne spune la revedere în sezonul 7

  1. Ma cam asteptam la acest lucru, n-au mai prea ramas Laurel-e carora sa le fie tata. Totusi, as fi preferat sa plece John…

    Like

    1. E pacat ca in ciuda functiilor sale, nu au facut decat sa il transforme in tatal lui x si y, fara sa se mizeze cu adevarat pe alt plot. Mie actorul imi e drag inca din The Dresden Files asa ca astept sa il vad in noul proiect. 🙂

      Like

Leave a comment